Despre noi

SC A&M Event Day SRL
Este o societate comerciala infiintata in anul 2012, avand ca principal obiect de activitate ACTIVITATI DE ORGANIZARE A EXPOZITIILOR SI TARGURILOR.
Gama serviciilor prestate, cuprinde:
– Organizarea de targuri si expozitii pe plan intern (targuri nationale de cadouri si delicatese,  expozitii cu vanzare,targuri de confectii,incaltaminte si accesorii  );
– Asigurarea unei game diversificate de servicii,la cerere ( cazare,masa etc.) pentru persoanele participante la aceste manifestari expozitionale.
 Ideea  acestei afaceri a pornit din multa pasiune, pentru ceea ce facem astazi:
si anume: promovarea produselor naturale  romanesti facute in casa omului,
promovarea produselor traditionale romanesti si nu in cele din urma, promovarea
obiectelor de arta autentice. Fiecare tara are valorile ei. La fel si tara
noastra: are valorile ei : oamenii  cu suflet curat care dau acestei tari, si
implicit noua, ce au ei mai bun prin munca lor, prin creatiile lor, indiferent
ca e vorba de un sculptor, un mester popular sau un iscusit producator de
branzeturi, pastramuri sau dulceturi. Pe toti cei care au ceva de spus prin pasiunile lor, ii respectam, ii apreciem si vom cauta intotdeauna sa promovam ce avem noi mai bun: frumusetea acestei vieti reflectata in pasiunile noastre !
                                          TARGUL DELICIOUS
Prin organizarea acestui targ incercam sa promovăm un stil de viață sănătos incurajand comercializarea de produse fără conservanți sau aditivi artificiali.
Conceptul ‘bio’ este un stil de viață pe care mulți dintre noi deja l-au adoptat și la care nu vor renunța foarte usor.
Târgul Delicious iși propune să aducă mai aproape de dumneavoastră o gamă largă de produse care ne asigură o stare optimă de sănătate, de la săpunuri și loțiuni naturale, la pâine de casă, brânzeturi,preparate din carne,sucuri, siropuri de fructe și  gemuri fără conservanți și arome artificiale.Aceste produse, reflectă vechile tradiţii de preparare în casă, dupa principii si respect fata de mediu si consumatori.
Avem în România locuri aparte, oameni minunați și pasiuni frumoase. Ne bucurăm atunci cand le descoperim! Așa că am pornit pe o cărare de vis, aducându-va  ce are mai bun si mai frumos România noastră.!

Leave a comment